قهوه جو؛ اگر سرما خورده‌ايد ميل کنيد



 






  • قهوه جو؛ اگر سرما خورده‌ايد ميل کنيد


    843232


    08 فروردين 1398 - 15:00

    6277 




    براي شروع روزتان نياز به يک فنجان قهوه جو داريد؟ اين دستور تهيه قهوه جو که به گونه‌اي، نوعي اوتميل است که از بلغور جو دوسر تهيه مي‌شود، مزه عشق و سلامت را به صبحانه شما خواهد داد.




    مجله قرمز: براي شروع روزتان نياز به يک فنجان قهوه جو داريد؟ اين دستور تهيه قهوه جو که به گونه‌اي، نوعي اوتميل است که از بلغور جو دوسر تهيه مي‌شود، مزه عشق و سلامت را به صبحانه شما خواهد داد. اين جو خامه‌اي در قهوه، شير بادام و دانه چيا خيس خورده و روزي پر از شادابي و طراوت را براي شما شروع مي‌کند. با ما همراه باشيد تا طرز تهيه قهوه جو را بياموزيد.


    قهوه جو با داشتن چندين ماده آنتي اکسيداني و ويتامين‌هاي A و C، سبب پيشگيري از بروز بيماري‌هاي قلبي و عروقي و رفع مشکلات عصبي مي‌شود. همچنين با جذب يا تجزيه‌ي ترکيبات سمي، سلامت کلي را ارتقا مي‌دهد؛ بنابراين استفاده از اين قهوه در رژيم غذايي روزانه، توصيه مي‌شود.


    آنتي‌اکسيدان‌هاي موجود در قهوه جو، سلامت کلي را ارتقاء مي‌بخشد و سبب پيشگيري از ابتلا به سرطان‌هاي مختلف و بيماري‌هاي قلبي و عروقي در افراد سيگاري يا افرادي که در معرض آلودگي هوا قرار دارند، مي‌شود.


    قهوه جو علاوه بر کاهش غلظت خون، به تصفيه‌ي بهتر آن هم کمک مي‌کند و کلسترول را کاهش مي‌دهد. همچنين مي‌دانيم که غلظت خون، سبب کندي حرکت خون در رگ‌ها و مغز شده و خطر بيماري‌هاي قلبي و عروقي و تشکيل ه‌هاي خوني و سکته‌ي قلبي و مغزي را افزايش مي‌دهد. اين نوشيدني، خون را رقيق کرده و سبب بهبود جريان خون مي‌شود. علاوه بر آن، از بوجود آمدن زخم‌ها و ناراحتي‌هاي گوارشي جلوگيري کرده و در بهبود آن موثر است. مصرف قهوه جو براي آقايان ميان سال، سالمندان و افراد سيگاري، توصيه مي‌گردد.


    در زمان سرما خوردگي، مصرف روزي دو فنجان قهوه جو، در بهبود سرماخوردگي و آنفلوآنزا موثر بوده و براي رفع تب نيز مفيد است.


    مواد لازم براي تهيه‌ي قهوه جو



    • جو دوسر: ½ فنجان

    • قهوه: ¼ فنجان

    • شير بادام شيرين نشده: ¼ فنجان

    • پودر پروتئين وانيلي: ½ پيمانه

    • دانه چيا: 1 قاشق غذاخوري


    آموزش تهيه قهوه جو


    طرز تهيه‌ي قهوه جو


    1. در يک شيشه يا کاسه کوچک، ترکيب جو، قهوه، شير بادام، پودر پروتئين و دانه چيا را بريزيد و سپس يک در روي آن قرار دهيد و آن را حسابي تکان دهيد. مدتي اين ترکيب را در يخچال بگذاريد تا هم دانه‌هاي جو اندکي خيس بخورد، هم ترکيب، جا بي‌افتد. پس از آن، مي‌توانيد نوشيدني خود را سرو کنيد.


    نکته:


    مصرف قهوه جو براي بانوان باردار، مناسب نيست و مصرف همزمان آن با دارو‌هاي ضد انعقاد خون، توصيه نمي‌شود.








مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کارن موزیک Marc وبلاگ من Nancy مثل شب آروم computer world امام خامنه ای Abby Tim