- مراحل تهيه ماهي شکم پر به سبک شمالي
846429
10 فروردين 1398 - 08:407564 بازديد
وبسايت دونفره - گار نورمحمديان: در اينجا دستور يه ماهي شکم پر خوشمزه رو گذاشتم تا اگه خواستين درستش کنين و کنار خونواده از نوش جون کردنش لذت ببرين. ماهي شکم پر با مواد خيلي متفاوتي درست ميشه و معمولا هر جاي ايران به يه نحوي درستش ميکنين و اين ماهي شکم پر هم که دستورش رو اينجا براتون ميذارم ماهي شکم پر به سبک شماليه که خيلي خيلي لذيذه.
مواد لازم براي تهيه ماهي شکم پر
- ماهي قزل آلا: 1 عدد يا هر ماهي ديگهاي که ميپسندين
- سبزي معطر: 100 گرم (گشنيز، جعفري، برگ سير، کمي نعنا)
- گردو آسياب شده: 1/4 پيمانه
- پياز داغ: 2 قاشق غذاخوري
- رب انار: 2 قاشق غذاخوري
- نمک و فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم
مراحل تهيه ماهي شکم پر
1. براي تهيه اين ماهي شکم پر لذيذ ابتدا بايد شکم ماهي رو باز کرده و کاملا تخليه اش کنين و بشورينش. حالا داخل و بيرون شکم ماهي رو به نمک، فلفل و زرچوبه آغشته کنين و بذارين تا مواد مياني حاضر ميشه کمي بمونه و مزه بگيره. بهتره روي ماهي رو هم چند برش سطحي بدين تا موقع سرخ شدن خوب مغز پخت هم بشه.
2. حالا مايه داخل شکم ماهي رو درست کنين به اين صورت که، سبزيهاي معطر خرد شده رو با کمي روغن تفت بدين تا کمي سرخ بشن، ولي از سرخ کردن زياد پرهيز کنين تا تلخ نشن همين که کمي بپزنو بوشون بلند بشه کافيه.
3. حالا پيازداغ و رب انار رو داخل يه ماهيتابه ديگه کمي تفت بدين.
4. گردو آسياب شده رو هم اضافه کرده و کمي تفت بدين.
5. بعد سبزياي که سرخ کردين رو اضافه کنين.
6. مواد رو با هم مخلوط کرده و کمي تفت بدين حالا بچشين اگه به رب انار بيشتري احتياج بود بر حسب سليقه تون اضافه کنين و نمک هم فراموش نکنين. حالا مايه داخل شکم ماهي حاضره.
7. پس داخل شکم ماهي رو باهاش پر کنين.
8. حالا شکم ماهي رو با نخ مخصوص آشپزي بدوزين تا موادش در حين سرخ شدن بيرون نريزه و ماهي شکل خودشو حفظ کنه.
9. داخل يه ماهيتابه به مقدار کافي روغن بريزين و وقتي حسابي داغ شدن ماهي رو بذارين داخل و با حرارت ملايم يه طرفش رو طلايي کنين.
10. حالا ماهي رو به آرومي برگردونين و با در بسته و حرارت خيلي کم طرف ديگه هم سرخ کنين تا علاوه بر مغز پخت شدن طلايي و برشته هم بشه.
11. حالا ماهي شکم پرتون حاضره فراموش نکنين که قبل از سرو نخ شکم ماهي رو بکشين … نوش جان
درباره این سایت